whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Malmö by night

Publicerad 2016-07-10 17:57:36 i Hästar,

I förrgår kväll gick vi ut och ut med Kent och Marianne i Malmö. Red regnade nåt fruktansvärt och innan jag och Karin hittat parkeringen och sen deras bil medans vi sprang runt som två aliens i våra ponchos så hann vi bli dyblöta. Detta slätades dock över efter en flaska vin, lite mat och en fantastiskt god efterrätt i form av creme brule. Jättekul att ses och det är synd att det är så långt emellan.
Taxin tillbaka till hotellet fick vi springa ikapp för att sedan vara rädda då åkturen började med att den äldre kvinnan som körde sa - Oj, nu är vi på fel sida refugen! Som för att rädda detta och komma över på rätt sida igen dvs höger sida så styrde hon helt sonika rakt över referens. Detta var inte den enda hon körde över innan vi kommit helskinnade ur taxin...

Igår stannade vi lite längre i Falsterbo för att äta middag på Steakhouse. När vi sedan kastade in handduken och skulle ta bussen så insåg vi att den sista bussen till Hyllie där vi bodde, hade gått. Det var helt sonika bara att vänta på bussen in till Malmö. Bussresan var intressant då medelålders kvinnor satt och drack cider och skrattade som tonåringar! Dom hade säkert jättekul. I Malmö visste vi inte alls vart vi skulle men lyckades hitta ett tåg och på perrongen i väntan på tåget var det minst sagt stökigt och lite rädda var vi minsann. Men på tåget kom vi och lyckades på något mirakulöst sätt kliva av på rätt station.

Självfallet har vi sett massa dressyr och lite hoppning också. Scandics avtackning var känslofylld och jag tror alla fällde en tår. Igår passade vi på att ta en bild med självaste Patrik Kittel när vi var på framridningen och drack rosévin.

Det har blivit ytterst lite shoppat men vi har träffats massa folk och knutit nya kontakter och är fulla av inspiration.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela