whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Vet. besök

Publicerad 2013-03-21 09:15:06 i

Igår var vi iväg till Ann-Sofie Lilja igen och Whinney fick stötvågsbehandling igen. Hon verkade inte alls lika öm denna gång utan verkade tycka det var skönt. Mamma var med också och fixade iordning Whinney innan jag kom med finkan. Trevligt med sällskap som omväxling.
Idag ska hon få promenera en sväng och imorrn får jag rida en kortis:)

Ridhusmorgon

Publicerad 2013-03-17 15:25:33 i

Härligt pass i ridhuset imorse med drottningen:)Tränade övergångar skritt-trav och skritt-galopp för att stärka och red slutor och skänkelvikning i galopp för lösgörande. Hon börjar bli mer lydig igen och brunsten verkar gett sig så hon är lite roligare nu:)
Sen åkte jag hem och åkte 4 km längdskidor och sen promenerade vi med hundarna så nu är jag slut och vilar på soffan och tittar på Greys:)


Lördag igen.

Publicerad 2013-03-16 22:06:51 i

Veckan har gått fort och nu har vi gjort halva helgen. Skulle till ridhuset tidigt imorse men det var så kallt(-22) så jag bangade och gick och la mig igen. På helgen rider jag när barnen sover så jag får träffa dom så mycket som möjligt då jag är borta så mycket på kvällarna på veckorna. Tar ridhuset imorrn bitti istället.
Vi var på badhuset med barnen och sen gjorde vi stallet och Ida hjälpte mig promenera Whinney och min snälla sambo mockade medans. Och Lilleman han sov han:)Rida rida rida!

Publicerad 2013-03-15 08:04:47 i

Bättre underlag på plan så jag rider drottningen igen! Ska förhoppningsvis på återbesök hos vet till veckan också hoppas jag Ulrika kan komma och massera igen. Jag masserar ju alltid innan jag rider men hon behöver proffesionella händer och laser också!
Fotar med gämna mellanrum för att se förändring på henne.


Tränar övergångar och lågt tempo i lägre form på 8 volter och slutor på diagonalen. Hon känns fin i vänster men i höger sitter det fast nåt än men är mycket bättre. Ska nog åka till ridhuset i helgen:)


Varje gång jag tar på stövlarna blir jag påmind av Wilbur. Han har verkligen gjort avtryck på mitt liv, bokstavligen:)

Promenerat...

Publicerad 2013-03-11 20:29:59 i

...med Whinney och Smilla har jag gjort i helgen. Min rygg har gått av igen. Inte bokstavligen såklart men nog känns det så iaf. Varit kallt igen och har fått ont i kroppen igen också så homeopatmedecinen funkade nog så ska köpa en ny omgång så kanske det känns bättre igen.


På promenad me Whinney.

Slagit sig i ansiktet har hon gjort också...

Trasigt täcke, trasigt underlag, billös...

Publicerad 2013-03-09 13:16:01 i

Underlaget är puckelpist is just nu så ingen höjdare. Barnen har varit borta i veckan och jag hade kunnat åka till ridhuset sena kvällar om jag haft en dragbil hemma dvs. Så jag har haft lite egen tid utanför stallet.
Gått på stan, umgåtts med mina vänner och tränat.

Såhär såg Whinneys innetäcke ut när hon kom in... Nån som har ett rent som ska säljas 135cm?


Whinney känns bättre...

Publicerad 2013-03-05 12:57:21 i

...sen behandlingen. Korta pass i lungt tempo och hon känns ganska bra men halsen är mycket spänd fortfarande så det blir återbesök. Hon känns lugn att rida trots brunsten så det är positivt. Lugnare i steget när hon leds också.Massage

Publicerad 2013-03-02 22:41:52 i

Mitt inlägg har försvunnit ett antal ggr nu så det blir lite kortare nu.
I torsdags fick Whinney massage och Ulrika tyckte hon var mjukare på rumpan nu efter stötvågsbehandlingen så det var bra:)

Hon är ju ojämt musklad bak.


Men när det släpper då är det skönt!


Whinney har fått en framsko men jag har åkt bort och vad gör det när det ändå är snöstorm. Blir annat sen när jag åker 5 min till ridhuset:)

Idag har vi åkt skidor, jag och barnen. Jag känner det är dags att börja lite smått nu när ryggen känns bättre. Smilla var lite ringrostig dragare men det klarnade lite iaf.

Gjort en ny lista till Ikea så badrummet blir klart och lite andra saker i huset.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela