whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

30 år..

Publicerad 2014-03-29 21:11:06 i Hästar,

...fyllde jag i veckan så idag har vi haft det sista av tre kalas så nu har alla nära firat mig och jag har fått jättefina presenter och jag har sån tur att jag har en så fin familj och fina vänner. Så nu blir det nya stövlar och kavaj att tävla i. Jag fick även ett tävlingsskåp att ha när jag åker mellan Krokom och gården här så nu är det alltid packat och klart så det är lite lättare.Mamma var med till ridhuset häromdagen och hon har inte sett mig rida Donnen sen november och tyckte han stärkt sig bra så det va kul.


Idag har vi ridit ut i solen och värmen och sen ville Vincent rida också.


Födelsedagsfirande

Publicerad 2014-03-23 11:05:04 i Hästar,

Jag har inte längre några svullna utslag som kliar och gör ont så nu rider och jobbar jag som vanligt. Tyvärr har jag fortfarande en hel del hosta vilket kunde hålla i sig flera veckor enligt doktorn men luftrören känns inte längre trånga utan bara retade men kroppen känns ända lite trött. Men jag är hyper igen vilket betyder att jag är ganska frisk ändå:-)

Igår handlade jag lite inför mitt lilla kalas med familjen. Tack och lov för billiga dollarstore men tror att det kommer bli ganska fint tillslut. Mamma och pappa var och hälsade på och vi åt tårta och firade mig då dom inte kan komma till mitt paradis och hälsa på nästa helg.

Jag och Ida har ridit ute i skogen och idag ramlade hon av. Hon blev såklart ledsen men slog sig inte då det var mycket snö men rädd blev hon men vi hästmammor måste va de knäppaste föräldrarna som tröstar och sen bestämt beordrar våra ledsna barn att kliva upp i sadeln igen. Men vi vet ju alla att det är ett måste för att inte bli rädd i fortsättningen. Så nu blir det tårta i dubbel bemärkelse!

Hosta och allergisk reaktion

Publicerad 2014-03-16 19:47:55 i Hästar,

Hosta hosta hosta som va lite bättre men nu lite sämre igen. Igår fick jag dessutom en allergisk reaktion på nåt som fortfarande håller i sig och till och med undersidan på fötterna är svullen. Och det kliar!
Ska fortsätta ta det lugnt.

Men jag vill RIDA:)Härlig helg

Publicerad 2014-03-09 18:47:54 i Hästar,

Förkyld och ont i ryggen så jag är trött. Men jag har ridit i skogen i helgen och idag tog vi med Dingla på släp då Ida var borta så vi passade på att pulsa snö på lägdan.


Det är aprilväder så ena stunden är det snöstorm och i nästa skiner solen.
Idag var det 7 grader varmt och solen sken nästan hela dagen så hästarna fick gå naken.

Min fantastiska häst

Publicerad 2014-03-05 08:16:54 i Hästar,

Donne går super nu. Och vilken trav han har, ingen futtig lb trav längre utan iaf en msv c ökad trav iaf. Om det är nya ridbyxorna, nya sprenger sporrarna, nya skydden eller nya schabraket men han går helt fantastiskt. Donne är fantastisk :)
Nya täcken

Publicerad 2014-03-04 20:22:02 i Hästar,

Börjat prova lite täcken jag köpte i helgen. Det mesta passar men har man en häst med giraffhals så...


Dressyreliten...

Publicerad 2014-03-02 11:43:18 i Hästar,

..har vi tittat på i helgen och gått på mässan och shoppat. Donne har fått täcken och ett lackträns, en leksak och nya skydd. Jag har köpt mig och Ida jackor också köpte jag sprenger sporrar som ska hålla bättre då jag ofta glömmer dom på då jag mockar och springer i stallet och då får dom lätt hårda kanter.Katarina och Maria var fina i håret.


Även jag tyckte nog Ida som tog den här bilden.

Mamma och Marianne tittar intresserat på duktiga hästar och ryttare.


Marianne köpte Vilja ett fint kandar från PS. Ska bli intressant att höra om hon känner skillnad.


Nu är vi påväg hem efter en super helg i på Stuteri Light i Lysekil. Längtar redan tillbaka ochh hoppas jag har med Donne nästa gång:)

Tack för att vi alltid är så välkomna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela