whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Sjuk

Publicerad 2014-05-27 13:20:51 i Hästar,

Förkyld och försöker undvika att prata så jag pysslar liggande i soffan.

Lite hår från Donnen, Wilbur och Whinney. Ska ge mig lugn och självförtroende på tävling. Ska göra ett nytt försök en annan gång då jag inte blev jättenöjd med denna men allt behöver inte va perfekt som min tränare tjatar på mig:-)

Bete

Publicerad 2014-05-27 09:52:33 i Hästar,

För några veckor sen öppnade jag upp till storhagen och vad lycklig Donnen vart!
Och Dingla hon tog sig friheter...


Nu är det iaf grönt och fint men vi blir ju i Krokom ett tag nu eftersom vi ska tävla några dar i stan.

Träning i sommarvärmen

Publicerad 2014-05-25 10:29:05 i Hästar,

Har haft sommar några en vecka vilket varit fantastiskt och jag var tvungen att investera i ett sommartäcke till Donnen som är lite känslig i pälsen på ryggen. Ett regn/flugtäcke som hittills fungerat ypperligt.

Har tränat två dar för Theresa och helt plötsligt kan jag rida igen så bara jag behåller den känslan till helgen då jag ska tävla torsdag -lördag. Jag har tyvärr blivit ganska förkyld och sov 12 timmar i sträck och har dessutom lyckats anmäla till en för svår klass på torsdag så det blir bara en klass per dag vilket jag borde orka trots förkylning.

Glad efter träningen i fredags.

Nu är dock allt som vanligt igen och regnet öser ner och temperaturen stiger inte över tio graders strecket. Tur det finns regnkläder för nu ska vi ut med hästarna.

Härliga helg

Publicerad 2014-05-11 15:06:09 i Hästar,

Trött tröttare tröttast. Så känner jag mig igen. I söndags var jag med mina bästa tjejkompisar på relaxen dvs mini spa och jag kände mig som en ny människa i flera dar efteråt, men det skulle behövas en gång i veckan...

Helgen är för kort men jag och Donnen har iaf hunnit träna inomhus då det konstant regnat. Han är fin. Tyckte mamma också.
Mamma och pappa kom och hälsade på så vi tömkörning Dingla och hon tyckte det var ganska kul tror jag. Hon är ju väldigt fin att tömköra iaf:-)

Nu ska jag vila innan det är dags att laga middag.

Tävlingsdebut

Publicerad 2014-05-03 18:33:22 i Hästar,

Idag har jag och Donnen startat tillsammans för första gången. Vi var till Ånge och Katarina följde med mig. Han skötte sig utmärkt och vi fick 61.67% och hamnade till sist på tionde plats av 23 starter så det känns fint. Hade jag inte ridit fram alldeles för länge så hade vi startat en till klass som det var tänkt men han var trött så jag strök mig och for hem ist. Han var trött på banan och är ju ingen robot.Tränar för tävling

Publicerad 2014-05-01 13:09:18 i Hästar,

Senaste veckorna har vi riktat in oss mycket programridning. Och jag har koncentrerat mig mycket på mental träning så det känns ganska bra inför debuten på lördag. Har min bästa groom med också då vi groomat en hel del tillsammans så är jag lugn.

Donnen är helt fantastisk oavsett hur det går i helgen :-)
Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela