whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Fler vill ha

Publicerad 2014-11-25 13:35:21 i

Ska köpa nya skor också  n inte riktigt bemobilenma mfunkar vierfar 
Dom här är ju snygga.
Dom här är ju också fina. Hittade även jättefina ljusa från Amasona Sueca som är supersnygga men kostar tre gånger  mer än dessa två par som finns på hööks så det blir inget av med det. 

Om dessa jackor kommer på rea framöver kommer jag kasta mig över dom!
Den här vaxade jackan  verkar vara bra då vi aldrig verkar få en riktig vinter. Dunjackorna blir dyngsyra.
Sen vill jag ha den här till vardags. Snygg!
Den här kavajen med farfarsärmar vill jag ha på jobbet.
Den här vill jag också ha. 

Blogga på mobilen fungerar halvbra...

Snö

Publicerad 2014-11-23 12:10:09 i

Inatt hadeskridhuset engt kommit träden ochmycket över. mer snö men fortfarande väldigt lite. 
Vi red i skogen runt träd ochöver träd. Sen travade och galopperade lite byten efter stenhårda vägen. Men liteträningsvärk såsvårt att hålla reda på alla ben för Donnen. Men han försöker. 

Igår var vi i ridhuset innan träningarna på morgonen och Donnen var duktig men ack så svettig så nu uppskattar jag Bucas Celtic täcke med smartex man kan lägga på blöt häst.
Även frost i ridhuset så ser inte så mycket i speglarna.

Galopp galopp!

Publicerad 2014-11-21 13:10:52 i

Jag har varit sjuk i flera veckor och inte ens orkatrida de senaste 2 veckorna då jag bara legat och febrat och svettats och hostat. Hostar gör jag dock fortfarande men idag har jag faktiskt ridit :-D Donnen kändes fin men lite lat och vi fick till några byten på tre serpentiner. 
Vincent gick med när vi skrittade av och tränade på alfabetet R-råtta A-apa osv.

Byten...

Publicerad 2014-11-08 08:32:08 i

Vi har haft några dar paus i träningen för Donnens del då jag känner att vi kört fast lite i bytena. Men jag har samlat energi och inspiration så igår hittade jag lite fler knappar på honom så vi fick äntligen till bytena i svåra varvet. Flyttar diagonalen så han är förberedd och så är det bara att lägga till byteshjälpen. Lätta varvet måste jag skynda mig att byta innan han gör det själv. 

Idag ska vi skritta i skogen och träna att lyfta benen. Sen ska vi åka på jubileums show på klubben då den firar 30 år sen. Tänk att det var en sisådär 13 år sen som jag började vara där på praktik och småtjejerna som va i stallet har blivit stor. Min granne Jennifers dotter har jag haft på dagis och Amanda kör förbi i raggarbilen ibland och Madde som jag inte kopplade var den Madde som jag tävlar med:-) Konstigt att inte jag blivit äldre...

Snöstorm...

Publicerad 2014-11-01 20:49:09 i Hästar,

Var det imorse när jag och Donnen for till ridhuset så vi var ganska ensam på vägen.


Igår tränade vi byten och jag behöver ha med kontroll på galoppen då Donnen börjar bestämma själv när han ska byta så idag skulle vi träna på just kontroll och nu kan vi inte galoppera nånstans vi brukar lägga in byten då han flänger iväg och studsar på... Så det blev voltarbete idag och han blev hyfsad i galoppen. I traven var han superfin och svävade fram i vänsterslutan och gjorde fina ökningar och samlingar.


Donnen gillar att spegla sig:-)

Idag har vi vart på marknad i gamla kyrkstallarna och herregud va små dom va.

Imorgon har jag sovmorgon vilket ska bli skönt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela