whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Majbrasa

Publicerad 2015-04-30 18:01:00 i

Nu är det snart dags att ta in hästarna ifall det blir massa raketer ikväll. 

Jag har en massa kul i framtiden :-D 
Bara jag får min operation så... Sen så!

Men tills dess får jag hålla till godo med att vara åskådare och lite coach på tävling. Det är också roligt och det går så bra för min teamkamrat nu så det ska bli så kul att åka och titta på tävling i Ås imorgon:-) 


Min häst <3

Publicerad 2015-04-27 09:56:53 i

Igår kunde jag gå bättre och slängde kryckorna.  Pysslade i stallet och frissade Dingla lite. Var ute med Donnen lite och han är så snäll. Inte gjort något på över en vecka och ändå så snäll. Han är försiktig med sin trasiga matte. Och det gör mig så glad. Han gör att jag orkar psykiskt. Det gör att jag orkar vidare. 

Tävling

Publicerad 2015-04-25 15:21:34 i

Idag är det dressyrtävling i Bräcke. Det har gått väldigt bra för Några och jag är jätteglad för dom. Men jag känner bara att jag också vill. Jag längtar upp på hästryggen och jag längtar att tävla.  Men det blir till hösten.  Känns långt bort. 

Nu var det ju så att min otroligt snälla häst blev rädd och råkade trampa/hoppa på min fot. Inget är brutet men jag går fortfarande på kryckor och har börjat belasta foten lite lätt. Den är rejält färgglad och svullen men det gör inte lika ont. Men jag får ont i magen av att gå på kryckor så det är lite tråkigt att inte kunna röra sig så mycket. 

På måndag ska jag ringa och tjata på sjukhuset igen.  Behöver op nu så jag slipper ha ont i magen!  


Massage

Publicerad 2015-04-21 13:27:43 i

Idag har Donnen fått massage av Ulrika. Han tyckte det var skönt.

Förändring

Publicerad 2015-04-20 11:24:47 i

Idag har jag påbörjat förändringen av mitt liv. Verkligen spännande!  

Halvligger för övrigt i soffan då jag har rätt ont idag. Försöker iallafall ta en promenad om dan så jag inte blir alldeles otränad. Det är jobbigt att inte kunna hålla igång som vanligt. 
Tittar på världscupdressyr från Las Vegas Och längtar tills jag rider nästa klass och nästa klass. Det kommer att dröja men innan vi kommit dit och får ta på fracken så är det fantastiskt att känna att det finns där. Det går att leka med tramp och små piruett galopp vändningar. Det finns. Det finns i min vackra grå springare. 

Härlig dag

Publicerad 2015-04-19 15:49:12 i

Igår hade jag en fin dag på relaxen där jag bastade och bubblade. Och vad jag svettades. Ut med det dåliga och in med det bra. Sen åt jag med min fina vän Fatima . Vi drack vin och tittade på film och det var en riktigt bra dag för rehab. 
Jag åt världens godaste pizza.
Och Fatima hamburgare.
Finaste<3 

Jag väntar fortfarande på op och jag har ringt och tjatat i veckan så jag hoppas det ska gå fortare. Idag har jag mycket ont och är väldigt trött. Helt magen är öm.

Donnen fick en promenad igår morse och det tyckte han var skönt tror jag. 
Bra dag

Publicerad 2015-04-07 21:59:17 i

Idag har jag inte haft så ont så jag passade på att handla och vara ute och greja lite. Rengjorde en sele i stallet och jag hade världens bästa Smilla med som numera kan vara lös och vara med mig trots att dörren är öppen och Och hon ligger avslappnad och sover i stallet som hon inte tordats gå in i förut. 

Nu har jag däremot jätteont så ska ta Alvedon och gå och sova nu.

Ont

Publicerad 2015-04-06 10:07:48 i

Det va ett himla tjat, tänker ni nu. Men nu har jag mycket ont. Hoppas verkligen jag får komma på operation i veckan. Väldigt slut och jag kan inte ligga på sidan längre utan att det gör ont. 

Jag har iaf haft en fin påsk med min familj och fått äta gott och umgåtts. 

Jag har en annan dröm som kanske kan bli verklighet. Vi får se. Min sambo sa något klokt. Det är bättre att ångra något man gjort än att ångra att man aldrig gjort det. Eller nåt sånt. 

Ohästigt

Publicerad 2015-04-04 16:51:46 i

Idag klev jag som vanligt upp tidigt och gick ut i pyjamasen och släppte ut hästarna och mockade. Jag Kommer va här hemma nu ett tag i väntan på min op. Det är lite lättare med hästarna hemma nu. Donnen skadar sig en del just nu med balltramp, repat skenben, liggsår på hasen(fast han har massa spån så måste Lägga in gummimatta) också har han ett sår på rumpan till höger om svansen och eftersom svanssnöret på täcket gått sönder Så måste han fastnat på nåt vis. Så nu är det skydd runt om med boots och salva överallt. 
Jag längtar upp i sadeln men är rätt klen. Suttit i en stol i solen och sen legat i badet. Skotrar och grilla och väldigt lite häst i påsk.
Tur min sambo och resten har lite energi. 

Nära nu:-)

Publicerad 2015-04-03 20:18:40 i

Varit på kirurgmottagningen och förhoppningsvis blir det snart operation så jag kan börja räkna ner viloveckorna. Vi firar iaf påsk allihopa och det är fint väder och hästarna är hemma:-) 

Såhär ser mitt påskägg ut;-) 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela