whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Fredag

Publicerad 2015-08-28 20:51:43 i

Idag har jag ridit i värsta regnet och Hela skogsvägen var mest en sjö. Det tycker Donnen är lite äckligt och han blev lite sitt gamla jag och gnäggade och började resa och skulle vända. Men jag fick honom att skärpa sig och nu går det helt utmärkt att trava och galoppera i vattnet. Han kändes väldigt fin och jag vill ju ha honom riktigt pigg och framme så bara jag kan bemästra piggheten så ska det nog bli bra till nästa tävling. 
Min snälla mamma var med och mockade och passade barnen. 

Vi har haft en mysig kväll i Sikås hos Karin och hennes familj och jag är alltid varm i hjärtat efter jag varit där. Tack för att du finns Karin 😘

Nu är det Scooby Doo i soffan.
Nytt stall

Publicerad 2015-08-26 09:14:57 i

Hästarna har fått flytta till nytt stall. Det är fantastiskt att rida där och igår var vi ute och klättrade en timma. Det var ju där min hästkarriär började så det känns nostalgiskt att rida där. Tyvärr är det dock lite för långt hemifrån så om någon av er vet om något kring Krokom med omnejd så hör gärna av er. 
 
Donnen kändes väldigt framme igår och det känns himla kul. Provar ett annat upplägg inför nästa tävling så får vi se hur det går. 

Jag är väldigt trött just nu men det går förhoppningsvis över. När ens tillvaro blir lite besvärligare än vanligt så tär det ju lite på en.

Fin dag

Publicerad 2015-08-18 23:25:05 i

Städat ur finkan, ridit och haft lektion idag. Donnen kändes fin.

Sommar

Publicerad 2015-08-17 22:19:42 i

Det blev helt plötsligt sommar! Fantastiskt skönt! Bara att passa på att njuta och idag tog jag sommarens första dopp. Sist det var såhär varmt var jag ju relativt nyopererad och fick inte bada... Men idag badade jag och det var kallt. 
Ingen bild på det.

Donnen har haft ett lite svullet öga så han har fått vila några extra dagar men det ser fint ut nu. Troligtvis blivit stucken av nåt elände.

Går inte att ladda upp nå bilder så får bli en annan dag.

Helgen

Publicerad 2015-08-10 13:37:21 i

Donnen skötte sig fantastiskt på lördagen och var otroligt trött så jag beslöt därför att inte rida på söndagen. Han är ingen robot och han var för ett och ett halvt år sen väldigt lätt att knäcka och jag vill inte hamna där igen. Istället tar vi sikte på nästa tävling om en månad. 
Foto: Katarina Åberg 

Gårdagen var istället lugn på tävling och mina mina elever gjorde bra ifrån sig. 
Gå in på www.facebook.se/jamtdressage för att se bilder på dom.


Tävlingsdag 1

Publicerad 2015-08-08 18:07:37 i

Donnen var lite spänd och därmed platt i första klassen men vi fick ändå 65,71%. I nästa klass kändes han finare och mer uppe fram men blev väldigt trött men ställde ändå upppå mig min fina gentleman och fick 63,94% (trots att jag red fel väg och fick avdrag) och därmed fixat första kvalet till Msv B. Han är helt fantastisk!  
Jag har en fantastisk häst 💕

Snart tävling

Publicerad 2015-08-06 07:02:32 i

I veckan har jag haft tre nya elever och och alla verkar nöjda. Tre dressyrlektioner och en mentalträning. Roligt är det iaf. 
Jag har jobbat med att framställa något slags infoblad om min lilla hobbyverksamhet som man kan få ta med sig om man besöker mig i höladan på tävlingarna på Strömsunds Ridklubb i helgen. Jag ska tävla också men det går självklart att haffa mig för frågor etc. Innan jag ska starta är jag dock inne i min bubbla i full fokus och inte särskilt kontaktbar men övrig tid ska jag försöka befinna mig i höladan alla frågor och är välkomna. I ladan kommer ju även Hästfysio Ulrika
Att stå så passa på att provsitta nya ergo sadeln och titta på NAF produkter. 

Jag är lite nervös inför helgen men det känns mycket bättre än i helgen så vi är på rätt väg.  Första tävlingen på länge känns alltid mer nervös samtidigt som jag såklart också är taggad! 
Donnen har gladeligen kommit in för att sova inne i veckan. Framförallt Dingla men hon va så snabb så jag hann inte ta kort på henne. 

Lagt upp ribban

Publicerad 2015-08-01 18:32:53 i

Jag har höjt ribban då Donnen blivit starkare och tyvärr så klarar vi inte hålla den samlingen hela tiden och Donnen har känts trött så han har fått vila några dar. Jag har bestämt mig för att sänka ribban men vara glad att kvalitéerna finns där ist för att vara frustrerad över att vi inte klarar att hålla den nivån hela tiden. Idag red jag ut i skogen och bara red. Donnen gjorde de bästa ökningarna och jag satt som en gud och styrde med sitsen. Så nu känns det bra och roligt igen. Nästa helg ska vi ju tävla tre klasser här hemma i ström. Som jag längtat och nu känns det otroligt roligt igen. Jag ska dessutom stå i höladan på anläggningen med Ulrikas hästfysio (www.hastfysioulrika.se) som jag har samarbete med och även presentera mig själv som coach. 
Också ska jag såklart coacha min elev tillika världens bästa granne Jennifer som ska starta första dressyrtävlingen med hennes fina Fabregas. 

Ibland måste man bryta ihop för att komma igen. Och bläddra igenom mental träning pärmen 😉 Också kramas med Donnen förstås. Det älskar han💓

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela