whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Födelsedag

Publicerad 2015-03-29 17:57:23 i

Igår fyllde jag 31 år. Det var en bra dag. Solen sken och det var härligt att släppa ut hästarna på morgonen hemma i ström. Sen red jag min världens bästa Donnen. Han kändes väldigt fin och loss i sidorna. Han har ju haft några spända punkter på halsen och på ryggen och som jag masserat och stretchat nu under vilan och det har verkligen gjort gott. Han var fin och jag var överlycklig att få sitta i sadeln :-D Det ville också Vincent. 


Trött

Publicerad 2015-03-24 10:04:32 i

Kände att jag skulle skriva några rader. 
Jag är otroligt trött. Min kropp är slut. Den försöker väl laga sig själv och det tillsammans med smärta är väl vad som gör mig så här trött. Jag kände mig så uttråkad igår så gav mig ut bland folk och det räckte för att jag skulle bli helt slut. Sov 10 timmar inatt så vi försov oss och ändå behöver jag fortsätta sova. 
Jag längtar upp på hästryggen och faktiskt till jobbet också. Jag ringer och tjatar på kirurgmottagningen så att jag kan få operationen gjord och hamna på vägen tillbaka istället. 
Nu ska jag sova en stund igen.

Oturen fortsätter

Publicerad 2015-03-17 10:52:31 i

Igår halkade jag på isen och for rakt bak och slog ryggen och bakhuvudet. Armbågen fick sig också en törn tror jag. Idag gör det ganska ont i ryggen och nacken och bakhuvudet. Också magen förstås. Så trött... 

Inte bästa veckan...

Publicerad 2015-03-15 08:38:01 i

Igår lyckades jag ta mig upp på Donnen så det inte gjorde lika ont i magen som på fredagen efter ultraljudet. Det kändes bra ända tills vi började trava och jag var glad att jag inte åkte och tävlade. Det gör för ont för att rida på helt enkelt så nu tränar vi mer på horsemanship och frihetsdressyr. Det är väldigt roligt med Donnen så vi får väl hålla på med det och tömköra nu framöver ett tag. 

Igår var en mysig dag och jag gick på byn med min svägerska Christine och var lite smakråd. Sen var vi uppe hos hela familjen och åt och det var så mysigt. Fick min utväxt blekt också. Tyvärr lyckades jag bita sönder en framtand... Blir så trött. Denna vecka alltså.

Sjukt besviken!

Publicerad 2015-03-13 13:41:44 i

Veckan inleddes med magsjuka och nu har min ömma knöl i magen förvärrats så pass läkaren avrådde mig från ansträngning tills man vet vad det är och jag blev sjukskriven på 100%. 
Detta innebär att det inte blir något tävlat i helgen. Det har kanske inte varit bästa förberedelserna men jag lyckades ändå pallra mig upp på fina Donnen och öva lite hemma men, utan att kunna räta på mig och inte rida särskilt länge och sen knappt ta mig av. Så jag är sjukt besviken. Man lägger ner så mycket tid och pengar också blir det inte av. Men Donnen är iaf fin att rida. Det är nästan som att han känner att matte är dålig. 

Magsjuka

Publicerad 2015-03-08 10:51:08 i

Igår var Donnen fin utomhus. Dett var fint underlag. 
Och varmt ute. 

Idag har vi magsjuka. Har även ett annat sjukdomstillstånd och bilen är paj. Ser bra ut inför start på lördag i Timrå med Donnen...

Massage

Publicerad 2015-03-05 16:59:31 i

Det är viktigt att ha ett bra team runt sig. Jag har min fantastiska tränare Sara, min superduktiga hästmassör Ulrika och världens bästa hästskötare Katarina. Plus alla andra som peppar mig och står bakom mig och hjälper mig. Igår var Ulrika ut och masserade och körde lite laser på Donnen. Han hade de vanliga stumma ställena och ett nytt stumt ställe vid ryggraden vilket troligen beror på att han återigen breddat sig över ryggen så han behöver verkligen inte fårskinnspadden under sadeln nu.
Jag brukar ta en sådan bild en gång i månaden för att ha lite koll på hans kropp. Det är ju lätt att bli hemmablind när man ser dom varje dag. 
Ulrika är ju också sadelutprovare och hade med denna snygga Tekna som Dingla fick prova. 
Idag fick jag och Donnen sällskap ut i skogen av Ida och Dingla. Längesen hon ville rida. Vem vet, hon kanske fick inspiration i helgen.

Fler saker jag fick med mig hem.

Publicerad 2015-03-04 22:02:48 i

Ett Tävlingsschabrak från Equestrian Stockholm med svarta lackdetaljer och ett par svarta ridbyxor från Horselife med bling och lackdetaljer. Sen fick även Donnen ett nytt pannband från PS of Sweden med svart och vitt bling  och ett hårnät med små vita pärlor och i bakgrunden hänger min nya väst med päls och svart bling jag ska ha när jag ska vara fin, tex framridningen. Den har jag på tidigare bild då jag posar hjälmen från Samshield.
Strumporna var supersköna. 

Några saker jag fick med mig hem.

Publicerad 2015-03-02 11:03:01 i

Jag köpte ett par nya örhängen hos Catrin Henriksson och fick en mössa av mamma från Kingsland. 

Också köpte jag ett armband där 100 % av intäkten går till barncancerfonden.
Det andra armbandet har Ida gjort till mig. Tyvärr fanns det bara ett N så det vart DONE ist för DONNEN. Go unge!

Saker jag inte fått med mig hem.

Publicerad 2015-03-02 10:46:06 i

Tittade på lastbilar. En sån här skulle man ju önska. 
Men kanske en sån här är mer överkomlig.
Bra med plats bak. Och inga hjulhus i vägen vid framhovarna.

Sen tog Ida kort på min favorithjälm. En Samshield.

Mycket snygg men den går loss på ca 5000  kr.


Har även hittat en frack jag gillar som dock inte är aktuellt riktigt än men det är iaf en Spooks som satt riktigt fint och var skön. 

Det kommer också bli ett PS kandar med lacknosgrimma när det blir aktuellt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela