whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

SIHS dag 2

Publicerad 2015-11-29 08:15:38 i

Trött var jag. Men åt god hotellfrukost med pannkakor, croissant, fil, juice och varm oboy. Skulle lätt kunna göra det varje dag. 

Så till Friends och titta på Grand Prix dressyr och shoppa på mässan. Väldigt roligt och otroligt inspirerande att se dessa ryttare och hästar. 
Charlotte Haid-Bondegaard med sin Triviant. 


Älskar skimmlar! 
Adelinde Cornellisen med Parzival. 
Kristian von Krusenstierna och Biggles som red sista tävlingen tillsammans då Biggles ska bli pensionär. Biggles är ju för övrigt Wilburs pappa.
Är den inte lite lik Donnen?  😉
Patrik Kittel och Scandic en fröjd att se.

Har haft en fantastisk helg med mina värdefulla vänner Karin och Jennifer. Tack för att ni finns 😘 
SIHS

Publicerad 2015-11-27 19:28:24 i

En liten bildbomb. Handlat massor. 
Vi bor granne med Bromma flygplats. 

Patrik Kittel och Emely Nyreröd värmer. 

Charlotte Haid-Bondergaard med sin lusitano Roberto. 

Clinic med plantskolan och knytkalaset. Liane,  Jan och självaste Kyra. Fantastiskt med kunskap de sitter på.

Förkyld och trött som f-n lyckades vi komma in på Riderslounge 😁 Nu dricker vi skumpa. Fint ska det va!

SIHS

Publicerad 2015-11-26 08:51:49 i

Äntligen är det dags att åka till Friends och få inspiration genom att se några av världens bästa ryttare och hästar. Tyvärr är jag ganska förkyld med hosta, ont u kroppen, ögoninflammation och ont i huvudet och nacken så livrädd att jag ska få migrän... 

I övrigt så har Donnen piggnat till igen efter lite vila och känns finare än någonsin. Vilken ökad trav han har nu och han orkar nåt steg i passage också min fina. 

Här kommer lite bilder sen sist.
Bor fantastiskt vackert på båda ställena. Snö

Publicerad 2015-11-14 14:22:11 i

Nu har vi snö. Allt blir renare men allt annat som kommer med kyla är lite tråkigt. Halka och saker fryser fast osv. Väldigt halt igår och en trafikolycka på vägen hem. Här hemma är det riktigt snöföre och Ivve har åkt skidor och pulka och skottade redan igår kväll. Lyckan är total och jag blev väckt vid 5 imorse för att gå ut i snön 😜 


Donnen har fått vila lite i veckan men idag travade vi bommar och tränade på att ändra formen och byten. Sistnämnda gick inget vidare. Jag behöver Bo. Han var övertygad om att det inte var något problem. Jag hör bara Bos ord i öronen när det blir ett dåligt byte, ett bestämt, -Igen! 
Jag och Donnen med Bo i lokala tidningen. Såklart i snyggaste jackan från Uhip. 

Jag ska byta stövlar så nu säljer jag mina skönheter.

Inte använda ett år ens och pedant skötta.

Legat i kökssoffan ett tag och druckit te, oboy och ostkrokar och kollat upp exakt när min gamla coach och tränare Marianne debuterar Grand Prix i em. Bäst att Equipe inte hänger sig eller nåt😀 

Haft en lektion idag och ska snart börja knata bort till ridhuset och ha en till. Älskar det!

Härnösand Hästsport Arena

Publicerad 2015-11-08 08:57:30 i

Igår lastade jag och Ida Donnen och for till Härnösand för sista tävlingen i år. Ida släppte jag av hos hennes faster och kusiner på vägen och min hästskötare lämnade sent återbud så jag var själv. Men det var en fantastisk stämning och funktionärer och övriga var mycket hjälpsamma med att ta av skydd innan vi skulle in på banan osv. Regnet öste ner och Donnen skulle inte stå still när jag skulle sadla så vi var rätt blöta innan jag satt upp. Sadeln och tyglarna var blöt och hal men vi gjorde det bästa av det. Det var lite kaos på trång framridning och jag fick aldrig igenom högersidan ordentligt. Väl inne på banan så piggnade Donnen till men slappnade aldrig av och skyggade tom för sin egen spegelbild. Så några missar senare landade vi på en femte plats med 60,957% och utanför placering. Så vi har verkligen höjt vår lägstanivå men Donnen känns lite trött så han ska få vila lite nu. 
Anläggningen var nybyggd och fantastiskt proffsig. Med snöre för att öppna ridhusdörren osv. Verkligen superfin med lösdrift med active stable som hästarna verkligen verkade gilla. Jag hoppas att det blir fler tävlingar för jag vill gärna åka dit igen. 
Bästa jackan och täckkjolen från Uhip höll mig varm och torr hela dagen trots regnet. 

Törstig och mycket blöt Donnen. 

Fantastiskt stort, ljust och fint ridhus med en gång till det mindre ridhuset.

Även på hemvägen var dimman bitvis tät och jag var trött så tre redbull senare så var vi hemma😀 

Anläggningen från vägen.

Terapi

Publicerad 2015-11-05 09:12:13 i

Lillebror är sjuk och jag ligger fortfarande i soffan i morgonrock😁 Han har hostat inatt så vi är lite trötta idag. 
Jag passar på att måla lite medans jag ligger här. Det är som terapi för mig. Har även några glas klara igen. 

På lördag är det den sista och viktigaste tävlingen i år. Jag har försökt ladda upp ordentligt i veckan och haft framförallt Bosses ord i öronen. Noggrannhet och lydnad för hjälperna. Stor skillnad i skolorna och Donnen har hittat en ny växel i samtliga gångarter. Jag måste fysträna men är förkyld så måste spara på mig så jag klarar helgen först. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela