whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Bo Jenå

Publicerad 2015-10-31 18:11:53 i

Två dagar har jag och Donnen tränat för Bo Jenå på Frösö Hästgård.  Han var väldigt nogrann med vägar, hjälpernas inverkan och att Donnen skulle vara uppe och framme. Och det blev han minsann. Bosse krävde mycket högre form än jag är van och pressade oss till max. Mycket öppna och tvär sluta på linje från St Georg. Skänkelvikning mot sargen och rejält tempo och va bra det blev. Riktigt mördarpass men wow! Skulle behöva detta oftare än två gånger om år. 
Mycket öppna och mycket fram fick jag rida.
Donnen har fått en helt annan trav och jag en bättre sits. 

Teamet har fått hem nya jackor från Uhip. De är snygga, varma, sköna och funktionella. Tål lite regn och har smarta funktioner såsom handvärmare som finns i infällt i jackan och är perfekta om man glömt handskarna eller inte vill ha några. 

Tävling igen.

Publicerad 2015-10-26 20:56:50 i

I helgen var det klubbtävling i Ås. Alla tävlingar är lika viktiga och vi behöver rutin. Träningen för Marc gav utdelning plus att jag rider bättre på tävling och fick med oss 64,787% Synd att kval inte verkar gälla på klubbtävling för då hade vi satt sista kvalet till Msv B. Vi är inte färdig för nästa klass men kvalet hade ändå varit skönt att ha klart till nästa år. Vi har en chans kvar om två veckor. Förhoppningsvis blir jag ännu klokare med hjälp av Bo Jenå i slutet på veckan. Ska bli jättespännande. 

Vår teamkompis Felicia hade också satt ett kval om det gillts och hon och fina Baby Balou red sig till en andra plats i LAn. Bra jobbat! 
Vi har fått våra nya Teamjackor från Uhip från brodyren och det blev supersnyggt. Bilder kommer.

Träning och tävling.

Publicerad 2015-10-24 00:47:11 i

Idag(eller igår. Kl är ju 00:47) så har jag tränat för en ny tränare. Imorrn är drt tävling. Tagga! Nu ska jag sova 💤

Det närmar sig

Publicerad 2015-10-17 21:38:30 i

Idag var vi till Timrå och kom lite närmare kval gränsen. Donnen gjorde fina travskolor på framridningen men blev lite matt i galoppen. Inne på banan tog det slut på krut men vi har höjt vår lägstanivå och det känns bra. Han busade mycket i hagen imorse så han gjorde nog av med för mycket energi då... Jag hanterade nervositeten bra idag med avslappningsövning och visualisering så jag är nöjd med mig själv. Och red rätt väg😉 

Idag följde Karin från vårt Team Jämtdressage med och hjälpte mig och fotade. 1000-tack för hjälpen! Jag har så många fina människor runt omkring mig och det värmer verkligen. Ni vet vilka ni är💜

Leka piff och puff

Publicerad 2015-10-15 22:31:21 i

Idag hade vi en mellandag inför träning i ridhuset imorgon och tävling på lördag. Så vi lekte lite med trampet och han börjar verkligen komma på det och då är det lätt som en plätt att ha honom uppe och framme sen. Superfin var han med mycket kvar när jag satt av. 

Älskar det här vädret. 

Tävling

Publicerad 2015-10-12 07:31:03 i

I helgen var det tävlingsdags på Sundsvalls Fältrittklubb. Jag var mindre nervös och lyckades till och med klämma ner en macka till frukost. Donnen var riktigt på g och skulle inte ens stå still när vi skulle sadla. Runt framridningen var staketet delvis förlängt av hinder vilket Donnen bjöd friskt på varje gång vi kom mot det. Han tyckte även illa om någon häst han tyckte gick alldeles för nära. Klockan på väggen vid framridningen gick 10 minuter sent och jag blev måttligt stressad när vi upptäckte det. Väl inne i ridhuset på banan var domarborden läskiga och han skyggade under programmets gång för en dörrar, spände för domarborden, publiken etc. De bitarna som var bra var bra och resten miste jag en eller två poäng på. Några skolor bla och där är det koficient och poäng att plocka. Det var tre domare och ganska noggrant dömt och de var alla tre överrens och det kändes bra. När jag lyckas hålla ihop det kommer det bli jättebra. 

Min världens bästa hästskötare var som vanligt med och höll reda på oss. 1000-tack Jennifer😘 

Spännande höst

Publicerad 2015-10-07 19:52:38 i

Vi har en spännande höst framför oss. Fortsättningskurs i mental träning och coachning också ska vi rida clinic för Bo Jenå. Teamet väntar nya varma jackor från Uhip med snyggt tryck och dessutom ska vi på masterclinic på Friends.
Vi siktar vidare på att sätta nästa kval till Msv B och på lördag är det tävlingsdags igen. Idag gick han fantastiskt bra och jag hoppas att vi kan hålla ihop det på lördag. Shape up! 

Livet tar ny vändning

Publicerad 2015-10-01 21:29:51 i

Livet förändras och det kommer säkert att bli bra. Fortsättningskurs i mental träning och jag ska på lite mer träningar med Donnen. 
Och fler tävlingar kvar så det blir en intensiv månad.

Bjuder på en riktig snyggbild från Rhodos. 
Tur att jag varit och vilat upp mig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela