whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Nu jäklar!

Publicerad 2016-04-26 21:02:30 i

Våren har varit tuff trots en hel del roligt också men nu är det dags att sluta tvivla på mig själv! 
Det här är ju vad jag gör och det går ju bra. I helgen hjälpte min fina vän Jenny mig med stallet och jag fick sova och vila lite. Fantastiskt snällt och det behövde jag verkligen. 
Dessutom fick jag en rejäl spark i baken av min gode vän Karin så nu är jag på g igen! Idag red jag bra och vi var bra. Nu är vi på banan igen så nu jäklar! Tack ni fina för att ni finns i mitt liv! 

Triton

Publicerad 2016-04-25 11:22:42 i

Vattudalens Triton har stått några veckor för utbildning hos mig men nu har han åkt hem till mamma Marie och matte Alexandra igen. Tack för förtroendet. 

Jag fick visa fina Triton på ponnyclinicen ordnad av Karin Jönsson genom Mellersta Norrlands Hästavelsförbund. Det var jättekul och en jättetrevlig kväll. 

Jobbar vidare.

Publicerad 2016-04-19 20:01:24 i

Jobbar och jobbar. Har fullt stall och övertid på mitt vanliga jobb. 
I söndags visade jag Vattudalens Triton på en avelsclinic som min gode vän Karin höll i och det var himla kul och mycket lärorikt och mycket trevligt folk. 
Triton och hans matte Alexandra tränar för mig men nu är han på utbildning hos mig några veckor. I helgen var hon och hälsade på och red.

Jag och Donnen är inte riktigt i form tycker jag så vi stryker nog helgens tävling tyvärr. 

Lite bilder.
Vattudalens Triton. 

Också min fina Donne.


Flying changes

Publicerad 2016-04-09 20:38:38 i

Den senaste veckan har bestått av massa jobb. Precis som veckorna framöver kommer bestå av men förhoppningsvis roligare jobb. 

Jag och Donnen tränar på byten och det går framåt. Han har dock vårkänslor så nu får jag allt lov att hålla i mig emellanåt. Han är tex otroligt rädd för tjuren som han gått bredvid hela vintern...iof gör den utfall nu ibland så även den har väl kanske vårkänslor. 

Dressyrläger

Publicerad 2016-04-02 09:36:59 i

Jag och min partner in crime Karin inbjuder till ett oförglömligt ridläger med lyxiga 3-rätters middagar och förutom ridpass så läggs även fokus på mental träning. Framförallt ska vi ha roligt tillsammans! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela