whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Malmö by night

Publicerad 2016-07-10 17:57:36 i Hästar,

I förrgår kväll gick vi ut och ut med Kent och Marianne i Malmö. Red regnade nåt fruktansvärt och innan jag och Karin hittat parkeringen och sen deras bil medans vi sprang runt som två aliens i våra ponchos så hann vi bli dyblöta. Detta slätades dock över efter en flaska vin, lite mat och en fantastiskt god efterrätt i form av creme brule. Jättekul att ses och det är synd att det är så långt emellan.
Taxin tillbaka till hotellet fick vi springa ikapp för att sedan vara rädda då åkturen började med att den äldre kvinnan som körde sa - Oj, nu är vi på fel sida refugen! Som för att rädda detta och komma över på rätt sida igen dvs höger sida så styrde hon helt sonika rakt över referens. Detta var inte den enda hon körde över innan vi kommit helskinnade ur taxin...

Igår stannade vi lite längre i Falsterbo för att äta middag på Steakhouse. När vi sedan kastade in handduken och skulle ta bussen så insåg vi att den sista bussen till Hyllie där vi bodde, hade gått. Det var helt sonika bara att vänta på bussen in till Malmö. Bussresan var intressant då medelålders kvinnor satt och drack cider och skrattade som tonåringar! Dom hade säkert jättekul. I Malmö visste vi inte alls vart vi skulle men lyckades hitta ett tåg och på perrongen i väntan på tåget var det minst sagt stökigt och lite rädda var vi minsann. Men på tåget kom vi och lyckades på något mirakulöst sätt kliva av på rätt station.

Självfallet har vi sett massa dressyr och lite hoppning också. Scandics avtackning var känslofylld och jag tror alla fällde en tår. Igår passade vi på att ta en bild med självaste Patrik Kittel när vi var på framridningen och drack rosévin.

Det har blivit ytterst lite shoppat men vi har träffats massa folk och knutit nya kontakter och är fulla av inspiration.

Falsterbo

Publicerad 2016-07-07 20:18:08 i

Efter 4 intensiva dagar med iordningställande och genomförande av vårt dressyrläger så for vi till Falsterbo för att avnjuta hästar och ryttare av världsklass!  
Dressyrlägret var mycket lyckat så det var himla roligt! Träffat nya och gamla bekantskaper och det blir absolut fler träningsläger. 

Jag och Karin har haft det gött på Falsterbo Horseshow och träffat massa folk. 
På tåget höll vi oss vaken med lite vin! 

Jag vaknade med en svullen läpp och svullna ögon och jag hade ingen allergimedicin med...

Utsikten från rummet över Öresundsbron.Idag blev imorgon

Publicerad 2016-07-02 07:38:17 i

Jag satt och målade sent igår och glömde alldeles bort bloggandet. 
Idag ska jag egentligen tävla men Donnen hade ett svullet öga igår så jag strök mig. Dock går han bättre än någonsin så jag tycker det känns lite tråkigt. Men Donnens välmående är viktigast så vi laddar till nästa tävling istället. 


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela