whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Vurpa

Publicerad 2016-01-06 15:43:38 i

Häromdan blev Donnen rädd för skotern så han gick omkull och skrapade upp ett framknä och kanade in i ett träd. Två svullna framknän och ett blåmärke på sidan ryggen. Han har dock otroligt bra läkkött och är ganska tålig så på kvällen var han inte ens halt längre utan. Det känns skönt och eftersom det blev 25 grader kallt så får han ha lite vintervila nu. 

Jag har haft det gött i Umeå i dagarna två med min Karin. Vi var på avelseminarium först och bodde sen på fyrstjärnigt hotell med sjukaste duschen. 


Igår var vi på Umeå Ryttaförening Hippologum och tittade på clinic med Rolf-Göran Bengtsson. Det var intressant och han var väldigt noga med att hålla hästen rak genom att hålla reda på ytterbogen. Och att hästarna skulle fram. Dessutom var han även noga med formen på hästen och grunddressyren vilket det tyvärr brast i hos många av de ridande ekipagen. 

Det här stoet e. Airlane H var väldigt trevligt både rörelsemässigt och i hoppningen. Karin har ju en yngre avkomma efter samma hingst som har en härligt inställning till arbete som vi verkligen hoppas på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela