whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Ofärdig

Publicerad 2012-05-14 09:58:01 i Hästar,

Ofärdig säger man på jämska när man har ont. Ryggen sätter stopp för det mesta just nu. Men jag jobbar som vanligt och går som vanligt och försöker inte klaga så mycket men jag har alltid ganska mycket ont. Höfterna håller på att gå av och jag kan inte ligga i sängen överdrivet länge för då blir det ännu värre. Gör mina ryggövningar och tänker på hållningen och stretchar och springer inte på asfalt, men inget hjälper. Hela ryggen gör ont numera och efter jag var till massören i torsdags så gick jag sönder helt och vart förkyld på det så hela nacken gjorde väldigt ont vilket resulterade i migrän. Har dock klarat mig riktigt bra och har hjälpt hyfat bra med en tablett och jag är ju inte den som tror på att ligga och vila hela dagarna när man har ont så jag har gjort ganska så rediga promenader ändå. Men i lördags var jag nog lite för fysiskt aktiv dock...
Massören tyckte jag skulle försöka få ryggen röntgad. Till saken hör väl ändå att jag är hästtjej och har ett otal gånger ramlat av och två år innan jag fick mitt första barn blev jag omkullsprungen av en häst vid insläppet och trampad på ryggen flera gånger och sedan dess har jag lite ont. Mina båda graviditeter kantades av rejäl foglossning och jag hade kryckor för att avlasta. Kanske har ryggen tagit lite stryk av detta... Frågan är dock om den håller för att rida eller om den sätter stopp för det. Måste väl begära en utredning på detta. Viktigast är ju att jag kan jobba iaf och det kommer ju inte gå i längden när det är såhär.

Whinney är go men korta stunder så hon är lite skitig nu. Gör egentligen inget men kliar i fingrarna på mig men tanten är glad iaf:)

Något roligt var att jag kunde ha shorts i torsdags:) ok jag hade strumpbyxor innanför men ändå. Fick ta av jackan när vi prommade på rasterna:) Sen att det har varit regn och blåst sen dess och igår även lite snö det är en annan femma. Längtar värme!

Nostalgi

Publicerad 2012-05-06 09:16:29 i Hästar,

Min gode vän Katarina Östh(www.tvåfyra.wordpress.com) hittade igen några bilder som hon tagit 2009 men som jag tappat bort.

Här är jag och min fina Whinney.
Här är mamma Whinney och sonen Wilbur som 1-åring.


-Ge mig godiset!


Nu går jag och tar det!
Släpp mig!


Fick ju iaf några fina bilder men de mindre lyckade är också roliga att ha:)

Moral och principen

Publicerad 2012-05-03 09:44:34 i Hästar,

Två gånger i livet har jag blivit lurad på pengar. En gång på ett bete som vart och kosta 4000kr för ett dåligt bete och denna gång på lite mindre pengar då man hyrde ut något som JAG betalade för till ngn annan utan att prata med mig trots att jag dessutom bett om det ett par gånger. Jag fick återigen visa att man inte sätter sig på mig så jag återfick pengarna. Dålig reklam och, det är principen, man gör inte så!

Jag vet jag har tur men...

Publicerad 2012-05-03 09:19:32 i Hästar,

Jag vet jag har tur som har allt jag har, jag vet jag borde vara jätteglad som har 2 fina barn och fina hundar och mina hästar som är min ägo trots att jag inte direkt träffar Wilbur varje dag utan står på träning och blir bättre utbildad än om jag ridit honom själv och jag borde va jätteglad att jag har så mycket tid över på kvällen, men jag är inte det.
Ända sen jag koppla på finkan i Lysekil och körde hem den tom så är tårarna bara en blink ifrån och jag känner mig konstant ledsen. Försökte som alltid trycka ner allt med träning så jag sprang varje dag tills jag knäckte knäet (som alltid spökar när jag inte tränar upp det i rätt takt på grusväg och fuskar med knästödet) så det blev att ta det lungt nu så det håller i stegtävlingen på jobbet. Leker med barnen och trälar på med Ida som ska lära sig cykla varje dag och var till och med och shoppade på stan (för presentkorten jag fick när jag fyllde år) vilket brukar göra mig så lycklig eftersom jag älskar kläder men, inte ens det hjälpte... Gosar med Whinney när hon har lust men det hjälps inte, jag känner mig inte hel längre. Min energikälla är borta och det gör ont i hjärtat. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela