whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Ingen skrittmaskin eller hästskötare...

Publicerad 2014-06-23 22:10:39 i Hästar,

...så idag har jag promenerat med båda hästarna och det räckte med en tjocktröja så det var skönare väder idag:-)
Bjuder på en bild från en morgon i helgen.


Donnen ligger och sover nånstans bland det gröna.

Paus

Publicerad 2014-06-23 22:01:42 i Hästar,

Paus i tävlingssäsongen så hästarna har gått lite på bete och Donnen går väldigt lungt. I helgen red jag och Ida ut varje dag och det var så mysigt trots det kalla vädret. +6 och fjällvindar och regn är verkligen ingen höjdare så Midsommarafton firades inomhus i år.
Don Dion Jof 62%

Publicerad 2014-06-15 19:25:18 i Hästar,

Donnen är ju lite loj just nu men jag var nog den enda tävlande som var glad att det var bara 10 grader, mulet och halv storm så Donnen vaknade till lite:-) Han var duktig och jag är mycket nöjd med 62% i LB:2. Zickan skickade lite bilder till mig också fotade Ida-Jane med min mobil.

Jättefina! Tack Zickan!Och tack Katarina, för att du ställer upp och är min trogna hästskötare och håller ordning på mig och Donnen varje tävling <3

Fin Donnen

Publicerad 2014-06-13 23:30:02 i Hästar,

Börjat ge MSM som tillskott till kraftfodret så Donnens muskler förhoppningsvis får lite hjälp att återhämta sig. En tävling kvar nu på söndag innan paus i säsongen så ikväll blev det genrep och Ida var med och fotade.


Öppna i skritt.


Skänkelvikning i trav.


Mästerfotografen:-)

Programridning i värmen

Publicerad 2014-06-12 22:45:56 i Hästar,

Det var väldigt varmt i helgen och veckan som var och värmen verkar ta hårt på Donnen. Han går in och sover på nätterna och får ganska mycket kraftfoder men det fanns ingen power alls. Han är lite trött helt enkelt så startar bara en LBn på söndag.


Hade lite mys på em. After ride;-)

Donnen är ändå fantastisk min fining och nu känns han lite mer som vanligt.

Pimpad för programridning

Publicerad 2014-06-06 17:07:10 i Hästar,

Efter dagens pass så duschade jag Donnen och har förberett allt som inför tävling då jag behöver jobba på den mentala biten eftersom jag blir fruktansvärt nervös.
Sitter iaf och njuter i solen och värmen på verandan och fikar. Hästarna trivs och jag har lite egentid. Jätteskönt!


Fyra dagar tävling...

Publicerad 2014-06-02 22:06:01 i Hästar,

...på hemmaplan. Jag red tre klasser på tre dagar på två olika anläggningar. På torsdagen startade vi LB:2 i Ås för samma domare som i Ånge men fick bara 59,83% vilket jag blev missnöjd med då känslan var bättre än i Ånge men fick sämre poäng men det är bara att bita ihop och komma igen. Och på fredagen tog vi minsann revansch på Tanne med 64,33% och en delad femteplats i samma klass så Donnen och jag kammade hem vår första rosett!
En bra dag för vår klubb då vi var tre på prisutdelningen från samma klubb.
På lördagen debuterade vi LA:3 och Donnen var jättetrött och han blev lång också red jag fel väg också klantade jag till förvända galoppen osv så 54,xx % var bra betalt, men viktigast var att jag tog plats på framridningen som vi inte gjort annat och dessutom så kämpar min fantastiska häst på trots att han är trött. Donnen är fantastisk!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela