whinneyochwilbur

Här skriver jag om främst hästarna men också om familjen.

Bra dagar

Publicerad 2015-09-29 22:01:59 i

Haft några bra dagar med duktiga elever och mys med lilleman. Fler sådana säger jag!


Fått en logga till teamet. Kommer bli fint på jackorna. 

Raket

Publicerad 2015-09-26 22:00:21 i

Idag hade Donnen en raket i rumpan och bitvis så dansade vi fram. Påskjutet i ökade traven var otroligt och det idag var det ÖKAD trav. Han ökade av sig själv på diagonalslutorna så det var verkligen något nytt. Mycket glad matte idag. Barnen har borstat och busat i hagen med Dingla. Hon kom och gnäggade när Ida kom ut idag. 


Hemma

Publicerad 2015-09-25 22:30:48 i

Igår var jag så trött när jag körde hemåt så jag var tvungen att stanna och sova. Med en timmas sömn på planet igår natt så fungerade inte min kropp särskilt bra. 
Idag är det dock bättre och jag har ridit trots att ryggen var mycket ond och plockat blåbär i skogen med Smilla och barnen. 
Donnen var pigg och lite tonåring att rida men kändes mjuk och fin.

Semester

Publicerad 2015-09-23 15:51:09 i

Vi har haft semester på Rhodos och ikväll åker vi hem. Det har varit jättefint väder men även regn och det värsta åskväder jag någonsin varit med om. Jag har blivit klämd i en hiss och idag blev även Ida klämd i en hiss och sen kom det en tromb vid poolen som lyfte solsängar, parasoll och folks behörigheter högt upp i luften och jag lyckades precis skydda Ida från en solsäng. Otäckt! I övrigt har det varit jättehärligt. 

Utsikten från balkongen. 
Borgen i gamla stan tyckte Vincent var jättespännande. 
Häftigt tak på riddarnas gata.

Havet är så vackert! 
Stora fartyg i Rhodos hamn.

På promme i snyggaste linnet. #falsterbocollection 

Tack mamma och pappa och Jennifer för hundpassning, hästpassning och gårdspassning. Utan er hade jag inte kunnat åka.


Tävling igen.

Publicerad 2015-09-13 21:45:38 i

Idag packade vi in oss i bil och finka och for till Kramfors och tävlade. Idag spännade vi bågen ytterligare och Donnen blev väldigt fin uppe och framme men också busig. Fick miss i enkla bytena, omslag i förvända galoppen och kröp ihop i skolorna också galopp ist för trav innan sista uppridningen. Men han va fin! Jag måste dock hitta ett sätt att äta även fast jag är nervös. Startade halv två och när jag var inne på banan fick jag slut på krut och drt är inte bra. 
Jennifer groomade och hade full koll på allt. Jag va nervös och höll på att lasta ur utan att tränsa!? Hon var iaf nöjd med oss och det kom fram folk som berömde min fina Donnen och ritten och min ridning så det var inte bara vi som blev förvånad över våra låga procent. Vinnaren fick 57,XX % och vi fick 55,XX% och vi var inte sist. Bryt ihop och kom igen. 
Tack för att du är med Jennifer! 

Igår hade vi teamträff hos Karin och det var mycket trevligt. Full av inspiration och planer för hösten nu! 

Ikväll blev det lektioner och nu ligger jag och lilleman i sängen och äter choklad och dricker mjölk.

Tävling

Publicerad 2015-09-05 20:56:01 i

Tidigt imorse for jag, Donnen och Jennifer till Timrå och tävlade. Har ju haft ett helt annat upplägg inför den här tävlingen och Donnen var riktigt pigg och framme så det var fantastiskt att rida honom på banan idag. Superfin var han verkligen. Tyvärr tyckte inte domaren det men känslan på banan var helt fantastisk. 
Jennifer putsade och fixade Donnen och mig och det är väldigt bekvämt att ha en hästskötare som är noggrannare än mig och som jobbat åt självaste Helena Lundbäck så hon hade koll på allt. 1000-tack för hjälpen världens bästa granne 💓
Donnen är lite rund...Men har iaf en mycket lycklig matte idag 😁
Donnen och Dingla i sin hage idag. Dingla blev så glad när Donnen kom hem att hon galoppera de och till om med gjorde en lite brall Hihi!

Föl

Publicerad 2015-09-03 10:08:37 i

Igår tog Donnens uppfödare kontakt med mig och frågade om det var jag som ägde honom nu. Det var fantastiskt roligt och jag har fått lite bilder på när min fina var föl.
J
Biffig redan som liten. 
Så himla söt. Världens snällaste ögon.
Donnen är uppfödd på Åsjömad Avel och Semin av Frank och Jeanette Lilja utanför Laholm. 

Veterinär...

Publicerad 2015-09-03 06:03:12 i

Igår tog jag in Donnen och ska rida och först på gången ser jag hur örat är alldeles blodigt. Han är ju vit så det ser ju lite värre ut än det var när jag fick det tvättat. Ringde till Östersunds Hästklinik och fick skicka bilder för att sen få ett utlåtande. Örat är svårt att bedöva och det är ett känsligt ställe så vi tog gemensamt beslutet att inte sy. Och att träna på som vanligt. Inte ont runt ikring och ingen svullnad. Otrolig service av Östersunds Hästklinik måste jag säga!

Efter det var vi ut och galopperade och Donnen var riktigt pigg. Det bådar gott inför lördag.

Whinney

Publicerad 2015-09-01 20:42:59 i

Idag har jag och Donnen klättrat och det tar verkligen bra. Han kändes super i helgen i ridhuset, tyvärr har jag väldigt ont i halsen och huvudet och förkylningen är ett faktum. Måste gå över till lördag. 

Idag är det 2 år sedan Whinney fick galoppera iväg till de evigt gröna ängarna. Hon fick med sig en del av mitt hjärta och hon saknas. Vacker var hon minsann fina Wioletta.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela